Hrvatski Engleski Njemački Talijanski

Medulin

Medulin PlazaMedulin, gradić udaljen od Pule 8 kilometara, nalazi se u južnoj Istri. U sastavu općine Medulin nalaze se još i mjesta Banjole, Prematura, Pomer, Pješčana Uvala, Vinkuran te Vintian.

Površina grada Medulina iznosi 32 km2 te broji 6.004 stanovnika koji su mahom okrenuti turizmu te ribarstvu.
Kao i većina primorskih mjesta u Hrvatskoj, medulin također ima blagu mediteransku klimu koja je obilježena dugim i toplim ljetima te blagim zimama.

Medulin je najjužnija regija Istre, koja nudi jednu od najljepših Hrvatskih obala. Divna priroda i razvedena obala nude plaže, uvale, spilje i zaljeve prekrivene pijeskom i kamenčićima. Osim prirodnih ljepota, regija nudi mnoge kulturne i povijesne ljepote satkane u svakom antičkom spomeniku i mjestu.

Glavna ponuda Medulina je sport. Medulinski zaljev idealan je za bavljenje svim vodenim sportovima, ali i izvan vode naći ćete široku paletu sportsko-rekreativne ponude. 
Medulin je sa svojih šest travnatih nogometnih terena, atletskim sadržajima i povoljnom mediteranskom klimom idealno mjesto za pripreme nogometaša i atletičara. Osim toga, tu postoje sadržaji i animacija za mnoge sportove: tenis, mini golf, kuglanje, boćanje, odbojku na pijesku, jahanje; škola jedrenja na dasci (surfing), jedrenja, jahanja, ronjenja, skijanja na vodi; mogućnost najma motornih čamaca, sandolina, pedalina, skutera, bicikala i motocikala.

Disko, caffe barovi i night clubovi su za mlade, a za one željne mira pronaći će ugodan kutak u jednom od brojnih restorana. Oko 40 restorana biti će pravi izazov za gurmane u kojima ćete probati riblje i druge specijalitete.

Medulin spada među glavne predstavnike istarskog turizma i jedno je od dvadesetak najpoznatijih kupališnih imena na Jadranu i Hrvatskoj.

Medulin PlazaPjescana plazaMedulin pjescana plazaPjescana plazaMedulin surfing

vila-tiganj

Villa Medulin

Za Vaš odmor u Istri nudimo Vam Villu Tiganj u Medulinu za 7 do 11 osoba, tek izgrađena, opremljena sa 4*.

U blizini kuće nalazi se sportski aerodrom, golf vježbalište i ranč. Na 4 km mnogo restorana i barova, noćni život i brojne sportske aktivnosti u Medulinu, kao i jedina pješčana plaža u Istri. Udaljenost do centra Pule je 6 km. [Opširnije]

 
Zelena Plava Narančasta Idi na vrh